(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita keikkatyöhön
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Haemme Lahteen reippaita

TARJOILIJOITA KEIKKATYÖHÖN

Hakemamme tarjoilijat ovat jo kerryttäneet aiempaa työkokemusta tarjoilutyöstä. Eduksesi katsotaan kokemus cateringtarjoilusta, á la carte -tarjoilusta sekä tilaustarjoilusta. Olet työaikojen suhteen joustava, reipas ja positiivinen asiakaspalvelija, joka työskentelee erinomaisesti myös paineen alla. 

Työtuntien määrä riippuu tehtävään valittujen osaamisesta ja halukkuudesta työskennellä. Työvuoroja voi olla viikossa useampia, tai satunnaisemmin. Työ sopii siis hyvin myös lisätienestiksi. Hygieniapassi on pakollinen.

Aloitamme haastattelut heti, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pian nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse miia.ortju@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.