(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita keikkatyöhön
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle reippaita

TARJOILIJOITA KEIKKATYÖHÖN

Hakemamme tarjoilijat ovat jo kerryttäneet aiempaa työkokemusta tarjoilutyöstä. Eduksesi katsotaan kokemus cateringtarjoilusta, á la carte -tarjoilusta sekä tilaustarjoilusta. Olet työaikojen suhteen joustava, reipas ja positiivinen asiakaspalvelija, joka työskentelee erinomaisesti myös paineen alla. 

Työtuntien määrä riippuu tehtävään valittujen osaamisesta ja halukkuudesta työskennellä. Työvuoroja voi olla viikossa useampia, tai satunnaisemmin. Työ sopii siis hyvin myös lisätienestiksi. Suomen kielen taito on plussaa, mutta hyvällä englannin kielelläkin pärjää työssä. Hygieniapassi on pakollinen.

Aloitamme haastattelut heti, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pian nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse harri.panula@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.