(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita keikkatöihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Oletko asiakkaiden kanssa työskentelystä syttyvä tehopakkaus, jolla pysyy brikka kädessä ja hymy huulilla pikku paineessakin? Etsit kenties monipuolista työtä, joka antaa sinulle joustoa vapaa-aikaasi? Etsimme nimittäin asiakkaillemme Lahden alueelle TARJOILIJOITA keikkatyöhön.

Tarjoilijana toimit itsenäisesti monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä salissa ja kassalla sekä vastaat asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Palvelet asiakkaita aurinkoisella asiakaspalveluasenteella, vastaanotat ja kirjaat tilauksia. Huolehdit myös salin siisteyden ylläpidosta. Näissä tehtävissä et siis pääse tylsistymään, vaan päivät ovat varmasti vaihtelevia.

Tehtävä edellyttää anniskelu- ja hygieniapassin. Jos sinulla ei ole toista, niin eduksesi on, jos olet sen valmis suorittamaan. Olethan valmis työskentelemään ilta- ja viikonloppuaikaan.

Jos koet olevasi etsimämme asiakaspalvelun aurinkoinen osaaja, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tarpeen tullen saat Amikon Tiitulta, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!