(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita keikkatöihin (Päijät-Häme)
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaillemme Päijät-Hämeen alueelle reippaita ja motivoituneita TARJOILIJOITA erilaisiin ja eripituisiin keikkatöihin. 

Työvuorot voidaan sopia joustavasti oman aikataulun mukaan, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, tai lisätyötä hakeville. Tehtävät vaihtelevat paljon tilaisuuden mukaan esimerkiksi tilaus- ja á la carte -ravintoloista tapahtumatarjoiluun.

Onko sinulla aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja alan koulutus? Kykenetkö työskentelemään tehokkaasti ja asiakaspalveluhenkisesti myös kiireessä? Oletko omatoiminen, ripeä sekä joustava? 

Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi.