(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Kappelin pikkujoulukauteen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

150 vuoden ikään varttuneen Kappelin pikkujoulukausi on täynnä elämää ja lämmintä tunnelmaa. Tule ja työskentele osana kaikkien rakastamaa ravintolaa joulupukuun verhoutuneella Espalla!

Haemme À LA CARTE -TARJOILIJOITA Kappelin tuikkivaan pikkujoulukauteen.

Etsimme sinua, joka hallitset taidon lämpimän juhlatunnelman luomiseen ja palvelet ammattitaidolla, tietysti tonttulakkiin sonnustautuneena, Kappelin vaihtelevaa asiakaskuntaa pikkujoulukauden pyörteissä. Tehtävässä tarjoilet ravintolan salin puolella sekä myös erilaisten tilaisuuksien parissa. Kiireelliset pikkujouluillat edellyttävät sinulta aiemman tarjoilukokemuksen lisäksi positiivista asennetta, rivakoita askeleita sekä tietysti joulumieltä.

Etsimme useampaa á la carte -tarjoilijaa pikkujoulukauteen, jossa työt alkavat 12.11. ja jatkuvat vuoden loppuun, 31.12. saakka. Sinulla voi kuitenkin olla mahdollisuus saada jatkoa töille Kappelissa vuoden vaihteen jälkeenkin! Tunteja tehtävässä on keskimäärin 90 h/3 viikossa ja työvuorot painottuvat iltoihin, joten työ voisi sopia toisen työn ohelle tai opiskelun rinnalle.

Anna HOK-Elannon Kappelin kruunata vuotesi, laita joulumieltä tihkuva hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: A la Carte osaaminen, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito