(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita kaivataan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Toimenkuva
Huomio sipoolaiset, loviisalaiset ja porvoolaiset!

Etsimme asiakkaillemme tarjoilijoita eripituisiin työsuhteisiin. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti maanantain ja sunnuntain välissä, joten se sopii myös työssäkäyville. Voit olla kokenut konkari tai aloitteleva ammattilainen. Älä huoli, sinut kuitenkin perehdytetään työhön. Työntekijänä olet reipas ja ripeä, jolla ei mene sormi suuhun paineen alla. Olet myös oma-aloitteinen ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi.
Odotamme sinulta
Työntekijältä edellytetään hyvää suomenkielen osaamista ja ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi. Hygienia- ja anniskelupassi nostavat myös osakkeitasi. Oma auto on suotavaa, sillä kaikki työpaikat eivät sijaitse julkisten kulkuyhteyksien varrella.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja aito halu tehdä töitä.
Muut tiedot
Oletko etsimämme tarjoilija? Siinä tapauksessa pyydän sinua täyttämään avoimen hakemuksen osoitteessa www.vmp.fi ja liittämään CV:n hakemukseen. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja saat soittamalla numeroon 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
Syksy 2018
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.08.2018 mennessä.