(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ja tiskareita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Etsitkö töitä ravintola-alalta? Olisitko sinä etsimämme henkilö täydentämään mukavaa työporukkaamme?

Haemme nyt TARJOILIJOITA ja TISKAREITA asiakkaallemme Turkuun.

Töitä tehdään erilaisissa tasokkaissa tapahtumissa Turussa, joten toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta.

Olet organisointikykyinen ja hoidat työsi iloisesti ja ripeästi. Tehtävän fyysisyyden vuoksi hyvä peruskunto on suotavaa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset suomen kielen taitoa.

Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin ja työajat vaihtelevat tilaisuuksien ja tapahtumien mukaan. Työ sopii hyvin myös opiskelijoille!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 17.11.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi