(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ja saliapulaisia
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme tarjoilijoita ja saliapulaisia keikkatöihin asiakasyrityksiimme Kokkolassa!
Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Arvostamme reipasta työotetta, joustavuutta ja iloista tekemisen meininkiä. Voit olla jo kokenut tekijä tai alan uudempi tulokas, jolla on jo kokemusta tarjoilusta tai palava halu kehittyä asiakaspalvelun mestariksi. Tärkeintä on hyvä ja motivoitunut asenne oppia uusia taitoja. Toivomme, että pääset töihin lyhyelläkin varoitusajalla ja nautit asiakaspalvelusta.

Töitä on tarjolla eri tyyppisissä ravintoloissa. Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti kaikille viikonpäiville, sekä aamu- että ilta-aikaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan – sopii siis loistavasti opiskelijalle tai toisen työn ohelle! Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välillä.

Edellytämme sinulta ainakin:

  • Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tai saliapulaisen työstä
  • Hygieniapassia
  • Salmonellatodistusta
  • Suomen kielen taitoa
  • Mahtavaa asiakaspalveluasennetta
  • Anniskelupassi on plussaa

Jos tunnet olevasi oikea henkilö tähän työhön, liity Baronan joukkoon ja hae paikkaa jo tänään!