(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ja saliapulaisia
Bastion Bistro

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 50 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan. 

Etsimme nyt elo-syyskuuksi joukkoomme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, ainutlaatuisesta tunnelmasta merilinnoituksella sekä vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskuntamme parissa.  Ravintolamme on kesällä avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten työ on vuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoilija
Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ravintolamme salityössä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä, suoritettu hygienia- ja anniskelupassi sekä positiivinen palveluasenne. Palvelet asiakkaitamme sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Mikäli pystyt toimimaan myös vuorovastaavana - sekin on mahdollista.

Saliapulainen
Haemme useampaa saliapulaista. Työnkuvaasi kuuluu tarjoilijoidemme avustamista, sekä lautasten ja lasien plokkaamista salissa ja terassilla. Yhdessä tarjoilijoidemme kanssa vastaatte siitä, että asiakkaamme viihtyvät. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassi, vähintään välttävää suomen kielen  ja  hyvää englannin kielen taitoa, muttei välttämättä aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä. 

Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa. Osa-aikaisena työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Halukkailla on mahdollista jatkaa tehtävässä myös talvikaudella.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla info@bastion.fi. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä samasta osoitteesta.

Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ ja www.facebook.com/bastioncatering.fi/