Tarjoilijoita ja saliapulaisia Suomenlinnaan
Bastion Catering / Bastion Bistro

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 80 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan. Lisäksi järjestämme Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloissa monenlaisia cateringtilaisuuksia mm. häitä.

Etsimme nyt joukkoomme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, ainutlaatuisesta tunnelmasta merilinnoituksella sekä vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskuntamme parissa.

Ravintolamme on kesällä avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten työ on vuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Meillä on mahdollista jatkaa myös syksyllä, sillä osa-aikaisena työ sopii hyvin esim. opiskelijalle. Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan mahdollisimman pian elokuussa. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä työn ohessa. 

Tarjoilija

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ravintolamme salityön ja terassin sekä vaihtelevien cateringtilaisuuksien parissa. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä, suoritettu hygienia- ja anniskelupassi sekä positiivinen palveluasenne. Palvelet asiakkaitamme sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Mikäli pystyt toimimaan myös vuorovastaavana - sekin on mahdollista.

Saliapulainen

Haemme useampaa saliapulaista. Työnkuvaasi kuuluu tarjoilijoidemme avustamista, sekä lautasten ja lasien plokkaamista salissa ja terassilla. Yhdessä tarjoilijoidemme kanssa vastaatte siitä, että asiakkaamme viihtyvät. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassi, vähintään suomen ja englannin kielen taitoa, muttei välttämättä paljoa aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä. Tarvittaessa saliapulaiset osallistuvat myös cateringtilaisuuksiimme.

*****

Täytä tietosi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi kesätyö-lomakkeellamme mahdollisimman pian. Kerrothan lomakkeella osaamisestasi, kielitaidostasi sekä milloin voisit aloittaa työt. Käymme hakemuksia läpi pikimmiten, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä sähköpostilla info[@]bastion.fi. Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ ja www.facebook.com/bastioncatering.fi/ tai Instagramissa @Bastion.Bistro tai @Bastion_Catering. 

Tule viettämään elämäsi kesä Suomenlinnassa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot