(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ja saliapulainen, Ravintola Palace, Royal Ravintolat Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018
Valkoisten pöytäliinojen, tasokkaan palvelun sekä maineikkaan miljöön aika ei ole ohi. Palacessa on nautittu ja juhlittu, niin arjessa kuin juhlassakin jo vuosikymmeniä. Palace Hotel avasi ovensa yleisölle elokuussa 1952 heti Helsingin olympialaisten jälkeen arkkitehti Viljo Rewellin suunnittelemassa talossa. Nyt legendaarinen ravintola Palace on uudistettu ja etsimme asiakkaallemme innokkaita ja upealla asenteella varustettuja tarjoilijoita ja saliapulaisia tulevalle pikkujoulukaudelle.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoilijan tehtävistä, toivomme, että sinulla on jo kokemusta joko banquetti- tai esimerkiksi fine dining ala carte tarjoilusta. Työt alkavat loka- marraskuun aikaan ja kestävät jouluun asti. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa ja tunteja tarjoamme 40- 90h/3vko sopimuksen ja kiinnostuksesi mukaan.

Jos saliapulaisen tehtävät ovat enemmän sinun osaamisaluettasi, toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja innokasta työhön tarttuvaa otetta. Työtehtäväsi painottuvat pöytien kattamiseen ja salin valmisteluun serviisiä varten. Saliapulaisen työt on mahdollisuus aloittaa jo syyskuussa ja vuorot sijoittuvat aamuihin noin klo. 8-12 välille.

Lisäksi etsimme myös ammattitaitoista baarimestaria loppuvuodelle. Hallitset coctailit ja tunnet tuotteet, joita osaat myös suositella asiakkaille tilanteen mukaisesti. Toivomme, että sinulta löytyisi myös osaamista ja tahtoa toimia salipuolella asiakaspalvelussa. Tunteja tarjoamme keskimäärin 75h/3vko ja töiden aloituksesta voimme sopia.


Edellytämme sinulta

Aitoa intohimoa asiakaspalvelutyötä kohtaan
Halua tuottaa asiakkaillemme elämyksiä
Innokasta asennetta ja halua kehittyä
Sitoutumista pikkujoulukauteen


Tarjoamme sinulle

Upeat kollegat ja ainutlaatuisen miljöön
Hauskan ja vaihtelevan työn
Työpaikan erittäin hyvällä sijainnilla
Arvokasta työkokemusta


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi niin täytä hakemuksesi huolellisesti Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Käytämme rekrytoinnin seuraavassa vaiheessa videohaastattelua, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Käy myös tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää!


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi