(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ja kokkeja Pickala Golfiin
Ravintola Sweet Spot

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Pickala Golf on Suomen suurin golfkeskus Siuntiossa, n. 40 km päässä Helsingin keskustasta. Pickala on ainoa golf- ja tapahtumakeskus, jossa on kolme erilaista 18 reiän golfkenttää. Pickalassa pelataan vuosittain 70.000 kierrosta sekä järjestetään lähes 200 eri kokoista yritys- ja kuluttajatapahtumaa vuodessa.

Haemme ASIAKASPALVELIJOITA eli KOKKEJA JA TARJOILIJOITA asiakkaallemme ravintola Sweet Spotiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Ravintola Sweet Spot käynnisti toimintansa Pickala Golfissa 15.4. alkaen. Vilkkaan Pickalan golfkeskuksen ravintolassa sekä kentillä sijaitsevilla kahdella taukokioskilla on määrä valmistaa monipuolista lähiruokaa sekä tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Oletko ASIAKASPALVELIJA, jolle asiakaspalvelutyö on ominta vahvuus- ja mukavuusaluetta? Työtahti voi olla ajoittain varsin hektistä, mutta hymyn ei tule hyytyä kiireenkään keskellä.

Jos vastasit KYLLÄ, olet etsimämme henkilö!

Tarjoilijan työssä olisi hyvä olla aiempaa kokemusta tarjoilutyöstä sekä asiakaspalvelu asenne kohdallaan!

Kokilta toivotaan aiempaa kokemusta lounaan ja a la carte annosten valmistamisesta, mutta myös vastavalmistunut otetaan huomioon!

Toivomme, että tarjoilijana sinulla on hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea ja englantia. Kokeilta toivomme hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä vähintään englannin kielen taitoa.

Töiden aloitus ajankohta on mahdollisimman pian huhtikuussa / toukokuussa 2019 tai kesätöissä myöhemmin. Avoinna olevat paikat ovat määräaikaisia elo- lokakuuhun 2019 saakka tapauskohtaisesti. Mahdollisuus työllistyä seuraavaan Levin talvikauteen.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Työtunteja vähintään 90h/3vkoon.

Maksullinen kimppa-asuminen mahdollinen, kysy lisää!

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Sitten hakemaan!

• klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

• täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

• lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

• ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut saapuvat sähköpostitse!

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti!