(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ja kokkeja Kahvila-Ravintola Bistro & Deli, Pieksämäki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Etsimme huhtikuussa avautuvaan Kahvila-Ravintola Bistro & Deliin Pieksämäelle keittiö- ja salihenkilökuntaa. Haemme vakituista täysipäiväistä henkilökuntaa, osa-aikaista vakituista henkilökuntaa sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia henkilöitä.

Olet oikea henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu ja myyntityö ovat Sinulle sydämen asioita. Voit olla kokenut konkari tai uraasi aloitteleva henkilö, kunhan omaat iloisen palveluasenteen ja kiinnostuksen hyvään ruokaan ja juomaan. Työvuoroja tehdään kaikkina viikonpäivinä ja tapahtumista riippuen työvuorot saattavat kestää myöhään yöhön, joten etsimämme henkilö pystyy sitoutumaan työntekoon myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Osa valituista henkilöistä tulee työllistymään suoraan Osuuskauppa Suur-Savolle vakituiseen työsuhteeseen ja osa valituista työllistyy ravintolan henkilökunnaksi StaffPointin vuokratyöntekijöinä. Osalle hakijoista teemme Cut-e henkilöarvioinnin osana rekrytointi prosessia.

***
Kahvila-Ravintola Bistro & Deli

Pieksämäen Veturitalleille avataan huhtikuussa 2018 täysin uusi uniikki ravintolakonsepti. Bistro & Delin upeissa puitteissa viihdyt aamusta-iltaan. Bistro & Delistä löytyy kahvila- ja ravintolapalvelut sekä Delishop. Ruokalista noudattaa yksinkertaista raikasta linjaa. Tarjoamme asiakkaillemme miellyttävän, rentouttavan palvelukokemuksen, sekä nautinnollisen elämyksen hyvän ruoan ja juoman parissa. Bistrossa voit nauttia ihania herkkuja, työskennellä, kokoustaa, tavata ystäviä, järjestää juhlia tai olla vaan...


Edellytämme sinulta

Tarjoilijoilta - Lämminhenkistä palveluasennetta ja aurinkoista aitoa hymyä, joka tarttuu niin asiakkaisiin kuin oman tiimin jäseniinkin.
Kokeilta - Aitoa intohimoa ruonlaittoa kohtaan, alan koulutusta, kiinnostus/kokemus leipomisesta luetaan eduksi.


Kiinnostuitko?

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytäthän hakemuksen heti, sillä aloitamme haastattelut jo haun ollessa käynnissä. Kerrothan hakemuksessasi myös oletko ensisijaisesti kiinnostunut vakituisesta paikasta vai osa-aikaisesta. Hakemuksessa kannattaa mainita myös suosittelijat.


Lisätietoja

Kaisu Hänninen
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint || Patteristonkatu 2 || 50100 MIKKELI
043 8271101 || vaihde 020 7206389
kaisu.hanninen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi