(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ja baarityöntekijöitä Vantaalle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Summer is crazy! Ravintoloille tärkeä sesonki, nimittäin Suomen kesä lähestyy jo kovaa vauhtia ja etsimme kuumeisesti Vantaalla sijaitseville asiakkaillemme tarjoilijoita sekä baarityöntekijöitä. Tarjolla on kesätyö, josta ei menoa ja meininkiä puutu.

Kesä ravintolassa toisi tullessaan paitsi mieleenpainuvia palvelutilanteita myös kullanarvoista ruoka- ja juomatuntemusta. Bonuksena saat loistavan työkokemuksen lisäksi huippu työkaverit, joista tarinan mukaan on kehkeytynyt myös elämän mittaisia ystävyyksiä.

Jotta pääsisit mahdollisimman mutkattomasti hyppäämään mukaan tähän vuoden odotetuimpaan aikaan, toivomme sinulta löytyvän jo jonkin verran kokemusta ravitola-alalta. Olisi hyvä, että prikka ja lautaset pysyvät hyppysissäsi ja taidat viinin tarjoilemisen tai vaihtoehtoisesti jos plakkarista löytyy jo taidot loihtia veden kielelle nostattavat drinkit ja cocktailit. Kaiken tämän osaamisen, on sitten kyse vuosien kokemuksesta tai alan tulevaisuuden lupauksesta, kruuna iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne. Aurinkoisuutesi selättää sen satunnaisenkin sadepäivän, koska näissä tehtävissä asenne on kaiken A ja O!

Työtunteja on tarjolla sopimuksesta riippuen keskimäärin 60 – 90h/3vko, joten töiden ohella kesääsi mahtuu aikaa nauttia myös lämmöstä ja auringosta. Työt sijoittuvat ajalle kesä – elokuu, mutta mikäli mieli halajaa töitä vielä sesongin jälkeenkin on osassa paikoistamme myös tähän mahdollisuus. Palkka on minimissään matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen mukainen. Osassa tarjoamistamme työpaikoista on myös mahdollista työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille.

Varmista ettei kesää tarvitse viettää toimettomana, hae nyt!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Joustava työote