Tarjoilijoita ja baarityöntekijöitä Kuopioon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Etsitkö kesätöitä, jossa voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi? Nautitko asiakaspalvelusta ja haluatko viettää kesän Savon sydämessä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme kesätyöntekijä.

Haemme nyt kesäkaudelle 2021 reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä BAARIMIKKOJA, BLOKKAREITA ja TARJOILIJOITA.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen tavan tehdä töitä. Meillä saat päättää itse milloin ja missä haluat työskennellä, sillä tarjolla on runsaasti eripituisia työsuhteita oman käytettävyytesi mukaan. Kauttamme voit myös jatkaa työskentelyä kesänkin jälkeen esimerkiksi opintojesi ohessa.

***

Mitä toivomme sinulta?

Toivoisimme, että omaat jo hieman aiempaa kokemusta ravintola-alalla työskentelystä. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy runsaasti iloista ja reipasta asennetta sekä halu oppia ja kehittyä. Näiden lisäksi sinulta tulisi löytyä hygieniapassi.

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 23.5.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksessämme käytettävää työehtosopimusta ja työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.

***

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 911 6443
heidi.nokelainen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot