(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ja baarimestari Pori Jazzin Vip Loungeen
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Pori Jazz Vip Lounge tarjoaa ainutlaatuisen festivaalielämyksen tasokkaissa puitteissa Kirjurinluodon konserttipuiston parhailla paikoilla! Nyt sinulla on mainio mahdollisuus päästä työskentelemään osana huipputiimiä, joka vastaa Pori Jazzin upeasta Vip Loungesta. Jos rakastat tasokasta asiakaspalvelua ja jaksat työskennellä läpi pitkienkin festaripäivien, on tämä työ juuri sinua varten!

Haemme nyt ammattitaitoisia TARJOILIJOITA sekä BAARIMESTARIA Pori Jazzin Vip Loungeen.

Toivomme, että olet aurinkoinen ja lämminhenkinen asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus asiakaspalvelua kohtaan sekä oikea asenne työskentelyyn oma-aloitteisella ja toimeentarttuvalla otteella. Lisäksi kyky mukautua muuttuviin ja hektisiin tilanteisiin on erityisen tärkeää festareilla.

Lähtö Pori Jazzeille tapahtuu 17.7, festareilla työskennellään 18-20.7 ja kotiinpaluu tapahtuu 21.7. Työntekijöille järjestetään yhteiskuljetus kohteeseen Helsingistä sekä majoitus mökeissä. Pakkaa mukaan hyvä asenne, hygieniapassi sekä sujuva suomen kielen taito, niin olet valmis tähän ainutkertaiseen kokemukseen!

Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!