(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita ihastuttavaan Villa Sandvikeniin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Tunnetko sinäkin historian havinaa yli 170-vuotiaan Villa Sandvikenin ympäristössä? Kesällä 2017 huvila täyttyi jälleen elämästä, kun ravintola Villa avasi ovensa. Koko kaupungin oma merenrantahuvila kutsuu nyt sinut osaksi tulevan kesän tarjoilijatiimiä!

Villan annokset rakentuvat saaristolaisvaikutteiden ja pohjalaisen maanläheisyyden ympärille. Puuhiiligrillissä kypsyneiden herkkujen lisäksi Villa Sandviken tarjoilee talon tuoretta leipää ja oman kondiittorin unelmantäyteläisiä leivonnaisia. Lisäksi meillä järjestetään paljon yksityistilaisuuksia mm. häitä. Jos haluat tarjota asiakkaille persoonallista ja laadukasta ruokaa sekä paikkakunnan parasta palvelua, Villa Sandviken on sinun paikkasi!

Tarvitsemme joukkoomme sekä alan konkareita että vähemmän kokeneita staroja. Jos et vielä osaa kaikkea, älä huoli: me koulutamme sinut. Toivomme sinulta kuitenkin aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Työajat muodostuvat sinun osaamisesi ja käytettävyyden mukaan. Hae heti, sillä perehdytys työhön alkaa mahdollisimman pian.