(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Hyvinkäälle avattavaan Spahotel Sveitsiin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Haemme Hyvinkäälle avautuvaan Spahotel Sveitsiin vaihteleviin tarpeisiin monitaitoisia tarjoilijoita keikkaluontoiseen työhön. Pääset työskenteemään niin isoissa kuin pienissäkin tilaisuuksissa.
Tarpeita on niin a la carte- kuin tilaustarjoilupuolellakin.

Spahotel Sveitsi on moderni kokous- ja elämyshotelli. Hotellin 200 viihtyisää ja hyvin varusteltua huonetta, tasokkaat ravintolat sekä nykyaikaiset kokous- ja juhlatilat muodostavat Sveitsin perinteikkään matkailualueen ytimen. Vuonna 2017 täysin uudistettu Spahotel Sveitsi on laatutietoisen matkaajan valinta – silloinkin, kun on hetki aikaa hengähtää ja nauttia.

Tarjoilijana olet vastuussa asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelun sujuvuudesta yhteistyössä keittiön kanssa. Tarjoilukeikat sijoittuvat erityisesti viikonloppuihin ja iltoihin, joten olethan valmis työskentelemään näinä ajankohtina. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta tarjoilusta, hygieniapassia sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Anniskelupassi ja varavastaavan pätevyys katsotaan eduksi.

Haemme hommansa hallitsevaa tarjoilijaa, joka nostaa oivalla osaamisellaan sekä arkiset että juhlavat ruokatarjoilut aivan uudelle tasolle. Arvostamme hyvää tilannetajua, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä loistavia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle joustavan työn, jossa voit itse valita työvuorosi, osaamistasi vastaavan palkan sekä näköalapaikan Opteamin muihinkin työtehtäviin.

Jätä hakemus alla olevasta linkistä. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi! Haastatteluita tehdään sitä mukaa kun hakemuksia saapuu, eli kannattaa laittaa hakemus jo tänään.