(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Helsingin tapahtumaravintoloihin
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2017
Syksy tuo tullessaan kulttuuritapahtumat ja pikkujoulukauden! Oletko ihmisläheinen ravintolan salipuolen osaaja, jolla on luontainen taipumus saada asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi tilanteessa kuin tilanteessa? Nautitko tapahtumien sykkeestä ja kykenetkö loistamaan paineen alla? Onko asiakaspalvelu ehdottomasti sinun juttusi?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö! Haemme nyt Helsingin ravintoloihimme

TARJOILIJOITA


Mitä meillä on sinulle tarjolla?

Näin monipuolista kattausta tarjoilijan tehtävistä on vaikea muualta löytää! Etsimme nyt laajalla skaalalla baari-, lämpiö-, banketti- ja á la carte tarjoilijoita useaan toimipisteeseemme Helsingissä erimittaisiin työsuhteisiin. Haemme tarjoilijoita Musiikkitalolle, Hartwall Arenalle, Hotelli Seurahuoneen ravintola Brasserieen, Ravintola Centraliin, CumulusCity & Resort -ravintoloihin sekä pääkaupunkiseudun O’Learyseihimme.
Työsuhteet ovat pääosin määräaikaisia, jotka kestävät ravintoloissamme pikkujoulukauden loppuun tai Hartwall Arenalla sekä Musiikkitalolla läpi syksyn ja kevään tapahtumakauden. Osa työsuhteista on toistaiseksi voimassa olevia. Voit sovittaa työt oman elämäntilanteesi mukaan, sillä meillä on tuntisopimuksia tarjolla vaihtelevasti aina tarvittaessa töihin kutsuttavasta kokoaikaiseen.


Mitä toivomme sinun tarjoavan meille?

Olet energisellä ja reippaalla asenteella varusteltu asiakaspalvelija, jolta löytyy työn vaatimaa ripeyttä sekä laatutietoista silmää. Sopeudut uusiin paikkoihin ja tilanteisiin nopeasti ja selviät positiivisen asenteesi takia tilanteesta kuin tilanteesta. Työssäsi hurmaat asiakkaan omalla persoonallasi ja aurinkoisella hymylläsi ja paineensietokykysi voisi sanoa olevan rautaa. Toimit vuorossasi tehokkaasti niin itsenäisesti kuin myös yhteistyössä kollegojesi kanssa.
Toivomme, että sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta tilaus- baari- tai á la carte tarjoilijan työstä sekä hygienia- että anniskelupassit taskustasi.


Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi mahtavaa porukkaamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi mitä pikimmiten. Haku on auki 20.8. asti ja hakea voit osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat.
Järjestämme haastatteluun kutsutuille erillisen rekrytointipäivän 28.8. klo 14-20, joten varaathan tapahtumalle jo valmiiksi tilaa kalenteristasi. Rennossa tapahtumassa on paikalla edustajia jokaisesta rekrytoivasta yksiköstä ja pääsetkin mm. kyselemään heiltä mieltäsi askarruttavia asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Heidi Koriseva-Uotila sähköpostitse (heidi.koriseva-uotila@restel.fi).