Tarjoilijoita Helsingin Pitäjämäkeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus?

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta
 ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Etsimme nyt uuteen asiakaskohteeseemme Helsingin Pitäjänmäkeen reippaita TARJOILIJOITA!

Vastaat tehtävässäsi monipuolisista ravintolan työtehtävistä, kuten kokous- ja edustustarjoiluista, asiakaspalvelusta sekä lounastarjoiluista. Työaika sijoittuu pääosin klo 6-16 välille arkisin, mutta satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työ alkaa syyskuun alkupuolella, työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi ravintola-alan perustutkintoa, tai vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä vaaditaan anniskelu- sekä hygieniapassi. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä itsenäinen työote ja hyvät tiimitaidot. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Työ vaatii hyvää peruskuntoa ja suomen sekä englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Me ISS:llä pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia niin urakierron kuin koulutustenkin muodossa. Palvelumme tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 2.8.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279245
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki