(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Hankoon
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

Houkutteleeko Hangon kesä? Nyt se on mahdollista kokea!

Ravintola Makasiini Hangon Satamakadulla on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1999 alkaen. Makasiinissa on sekä ruokaravintola että baari. Ravintolan ruokalistalla on mm. skandinaavisia klassikoita ja perinteinen saaristolaispöytä ja baarin puolella on live-esiintyjiä. Makasiini pyrkii tukemaan paikallisia toimittajia, ja käyttääkin mieluimmin lähialueella tuotettuja raaka-aineita. Perunat, kananmunat  ja suuren osan vihanneksista he hankkivat paikalliselta viljelijältä.


Mitä haemme:

Haemme nyt määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen kahta tarjoilijaa kesäkaudeksi. Tarjoilijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, ruokien ja viinien suosittelu, laskutus, ravintolan siisteyden ylläpito ja muut ravintolan työtehtävät. 
Sinulta onnistuu tarvittaessa myös ravintolan avaaminen, sulkeminen ja tilityksen tekeminen. Sinulla on mielellään ainakin vuosi työkokemusta ravintola-alalla ja hygienia- sekä anniskelupassi.  

Majoitus järjestyy asiakkaan puolelta ja se veloitetaan palkastasi. Majoitukseen kuuluu oma huone, ja se kustantaa sinulle 300 e kuukaudessa. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuun alkupuolelle asti. Palkkaus on sovittavissa kokemuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Liina Luotonen

HR-konsultti

liina.luotonen@eezy.fi

p. 044 716 4193

www.eezy.fi