(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita edustustilaisuuksiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2019

Etsitkö töitä ravintola-alalta? Nautitko tilaustarjoiluista? Haluaisitko kenties lisäansiota? Tervetuloa töihin Personalhusetille!


Haemme nyt TARJOILIJOITA asiakkaamme edustustilaisuuksiin Ouluun.


Asiakkaamme toimii ravitsemusalalla ja he toteuttavat erilaisia edustustarjoiluja pääasiassa Oulun keskustan tuntumassa. Tilaisuudet voivat olla esimerkiksi kokouksia tai juhlatilaisuuksia. Työaika vaihtelee tapahtumien mukaan. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.


Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme erityisesti aiempaa työkokemusta tilaustarjoiluista ja sopivasta koulutuksesta on sinulle etua. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme hakijalta hygieniapassia ja anniskelupassi katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ravintola-alaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi tai vastaanottaa töitä multa aloilta.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 31.1.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi


Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista, seuraa meitä: @personalhusetoulu