(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita, CMB Ravintolat Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Jackalope, Bar Loosister, Santa Fé Express sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona. Tarjoamme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme.

Haemme CMB Ravintoloiden eri toimipisteisiin Lahteen TARJOILIJOITA.

Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluvat kaikki salin työtehtävät: tarjoilu, anniskelu sekä blokkaus.

Sinulla on ravintola-alan koulutus ja olet jo kartuttanut aiempaa työkokemusta ruoka- ja baaritarjoilusta sekä buffet että a la carte-puolelta. Työskentelet kovassakin kiireessä hymy huulillasi ja omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Työ edellyttää joustavuutta sekä kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä.

Hygieniapassi ja anniskelupassi tulee olla suoritettuna, vastaavan pätevyydet ovat eduksesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisesti jo aiemmin keväällä ja työssä on hyvät mahdollisuudet jatkaa kesäkauden päätyttyä myös kokoaikaisesti. Kesäsesongin työt alkavat huhti-toukokuussa ja kestävät arviolta syyskuulle saakka.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 0447680860 ja HR-koordinaattori Niina Mustasalo, niina.mustasalo@go-on.fi, puh. 044 029 4444.