(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Chico's Selloon!
HOK-Elanto / Chicos Sello

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Kauppakeskus Sellon ytimessä sijaitseva Chico’s tarjoaa jokaiselle shoppailijalle pohjoisamerikkalaisen keittiön herkullisimpia paloja omalla rennolla reseptillään, hyvällä fiiliksellä höystettynä.

Haemme nyt kahta TARJOILIJAA Chico's Selloon

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista salipuolen tehtävistä, á la carte annosten pöytiintarjoilusta juomien suositteluun. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta tarjoilusta, ja pystyt palvelemaan asiakkaat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Vilkkaassa työympäristössä onneksesi ovat myös rivakat ja väsymättömät jalat sekä tasapainoinen ote tarjoiluun.

Töitä on huhtikuun alusta elokuun loppuun. Heinä-elokuussa tarjolla on keskimäärin 112,5h/3vko, ja huhti-kesäkuussa voit ottaa hieman rennommin, sillä tarjolla on keskimäärin 70h/3vko.

Tarjolla on myös kesätyö toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun. Kesätyössä tunteja on keskimäärin 70h/3vko. Tässä tehtävässä sinulla tulee olla loistoasenne, ja lisätaitoja voit hakea Raflateam-valmennuksestamme. Katso lisätietoja Raflateamista osoitteesta https://insights.barona.fi/raflateam

Chico's Sellossa pääset osaksi hyvällä meiningillä varustettua työporukkaa!

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Jätä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä!