(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita baariympäristöön
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme asiakkaallemme Lahden keskustaan 

Tarjoilijoita

lähtökohtaisesti ilta- ja viikonlopputyöhön. Työvuorot sijoittuvat 17-02 välille ja työnkuvaan kuuluu ruoka-annosten tarjoilu pöytiin, hanatuotteiden ja shottien tarjoilu sekä muut yleiset työt ravintolassa. Palkkaus matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Työt alkavat syyskuun alussa, hakijat haastatellaan ja valitaan elokuun aikana. Laita hakemuksesi siis pikaisesti oheisen linkin kautta!

Lisätietoja

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe klo 10-15

044 427 2325 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.