(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita Ähtäriin, hotelli Mesikämmen
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Be like Panda - Tule Ähtäriin!

Ähtärin eläinpuisto on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto ja se avattiin jo vuonna 1973. Siellä asustaa noin 60 eri eläinlajia, joista ehdottomasti tunnetuimpia ovat ihanat jättiläispandat, jotka saapuivat sinne Kiinasta pari vuotta sitten. Pandojen myötä Ähtäristä kuoriutui kehittyvä matkailualue, jonka sydän on legendaarinen hotelli Mesikämmen ympäristöineen.

Hotelli Mesikämmen ja Snowpanda Deli kaipaa nyt tarjoilijoita kesäksi. Töiden aloitus on heti tai sovittavissa heinäkuun alun välille ja pesti kestää elokuun loppupuolelle. Kohtuuhintainen majoitus löytyy tarvittaessa lähialueelta.

Mesikämmenen salissa tarjoilet aamiaista, lounasbuffaa, tilaustarjoiluja sekä a la cartea, joten tylsää hetkeä ei pääse syntymään. Osaat tavallisimmat juomasekoitukset ja pieni viinitietämys on myös hyväksi.

Pandatalon Snowpanda Delissa työskentelet kahvila/bistroympäristössä ja palvelet asiakkaat rennon letkeällä panda-asenteella.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ravintolan salin puolella työskentelystä, laita hakemusta tulemaan. Palkkaus sopimuksen mukaan ja työtunteja tarjolla n. 112,5h/3vko.

Ähtäriin työllistyt Eezyn kautta. Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee työntekijöiden arjesta sujuvaa työelämän eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluita tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.