(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija/Vastaanoton asiakaspalvelija, Antell-Ravintolat Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019
Antell Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista, aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä. Antellillaiset ovat asiakaslähtöisesti ajattelevia ammattiylpeitä osaajia.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Antell-Ravintolat Akavaan

TARJOILIJAA / VASTAANOTON ASIAKASPALVELIJAA

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti vastaanoton sekä ravintolan työtehtävistä. Vastaanotossa työtehtäviisi kuuluu vieraiden vastaanottaminen ja heidän ohjaamista kokoustiloihin, kulunvalvonta sekä tarjoilutilausten vastaanottamista. Tämän lisäksi avustat ravintolan puolella lounasaikaan tarjoilijan työtehtävissä.

Oletko iloinen, reipas ja tartutat hymysi työkavereihin sekä asiakkaisiin? Löytyykö sinulta jo kokemusta ravintola-alalta ja kassan käyttö on sinulle tuttua? Jos vastasit kyllä, etsimme juuri sinua!

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti 7:30-17:15 välille arkisin, mutta satunnaisesti myös illoille ja viikonlopuille. Työt alkavat toukokuussa.


Edellytämme sinulta

- Aurinkoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- Aikaisempaa kokemusta ravintolan ja/tai vastaanoton työtehtävistä
- Ongelmanratkaisu- sekä paineensietokykyä
- Suomen ja Englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle

- Kansainvälisen työilmapiirin
- Monipuolisen työnkuvan ammattitaitoisessa tiimissä
- Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen
- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä hakemukseesi CV sekä suosittelijasi yhteystiedot. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi