(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija/saliapulainen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Haemme Pieksämäelle tarjoilijaa/saliapulaista.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta tarjoilijan/ravintolapuolen työstä.
Hygieniapassi on pakollinen.

Etsimme henkilöä, joka on rautainen asiakaspalvelun ammattilainen, jonka hymy ei hyydy ajoittain hektisissäkään tilanteissa. Valittava hakija kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöhön.

Työtunnit vaihtelevat ja niitä on tekijällä mahdollisuus kasvattaa oman osaamisensa mukaan mm. keittiön puolella. Työ on vuorotyötä ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin kesän ylitse, mahdollisesti pidempäänkin.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaavat Jouni Korhonen, 0400 480 613 / jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi tai Mari Laitinen, 044 412 4279 / mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.