TARJOILIJAKSI VUOJOEN KARTANOLLE
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019
Vuojoen Kartano on yksi Suomen kauneimmista kartanolinnoista ja sijaitsee Suomen sähköisimmässä kunnassa, Eurajoella.
Kartanolla järjestetään kokouksia, seminaareja, erilaisia tapahtumia sekä perhejuhlia. Suurimmat tapahtumamme ovat elokuinen Kartanon Suviehtoo ja Kartanon Joulu
Lisää meistä: www.vuojoki.fi

Toiminnan uudistumisen ja sen myötä lisääntyneen kysynnän takia, tarvitsemme lisää resursseja palvelusväen puolelle, etsimme nyt

TARJOILIJAA

Mikäli sinulla on alan koulutus ja työkokemusta sekä vankkumaton positiivinen asiakaspalvelijan luonne. Tämä paikka lienee Sinun!

Toivomme myös, että palvelusväeltämme löytyy anniskelukortti sekä hygieniapassi.

Tilaisuutemme vaihtelevat noutopöydästä aina tarjoiltaviin illallisiin ja työajat määrittyvät toimintamme mukaisesti. Meillä vierailevat niin rahvas kuin herrasväki – kaikki ovat yhtä tärkeitä asiakkaita.

Tehtävä on osa-aikainen, alk. 20h/ vko ja toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa käytämme 4 kuukauden koeaikaa.

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, älä epäröi laittaa hakemustasi Go On sivujen linkin kautta. Muista liittää mukaan myös CV:si!

Tarjoamme Sinulle upean uniikin työmiljöön, mahdollisuuden päästä vaikuttamaan työhösi sekä positiivisen ja kannustavan työyhteisön.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On Pori kanssa. Hakuaika päättyy 22.7.2019, joten laita heti hakemuksesi meille!

Lisätietoja tehtävään liittyen:
Go On Pori p. 044 980 2826
Anne Koivu p. 045 7874 5188 tai anne.koivu@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281613
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta