(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijaksi Saanatunturin juurelle, Kilpisjärvi
Kilpistunturi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Mahdollisuus työllistyä Käsivarren Lappiin Kilpisjärvelle, Saanatunturin juurelle aitoon ja oikeaan Panoraama ravintolaan! Kokea Tosi Lapin aitous, hiljaisuus, yötön yö...vetää keuhkot täyteen Euroopan puhtainta ilmaa ja kuunnella tunturipurojen liplatusta. Näköpiirissä siintää myös Ruotsin ja Norjan lumihuippuiset tunturit, tästähän voisi vapaapäivien puitteissa vierailla myös Norjassa, satojen vuonojen maassa.

Haemme rauhaa ja luonnonläheisyyttä arvostavaa TARJOILIJAA Kilpisjärven loppusesonkiin (heti - syyskuun loppuun saakka) TAI jopa ensi vuoden kevääseen saakka määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu sitoutunut henkilö ja sinulta löytyy sekä hygienia- että anniskelupassi. Toiveena myös anniskeluvastaavan pätevyys.

Maksullinen kimppa-asuminen Kilpisjärvellä työpaikan läheisyydessä järjestyy, vuokra 320eur omalla huoneella.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Vakuuta meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Sitten hakemaan!

• klikkaa oheista Hae työpaikkaa -linkkiä

• täytä yhteystietosi sekä työ- ja opiskeluhistoriasi sähköiseen hakemukseemme

• lisää työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

• ole valppaana ja seuraa sähköpostiasi, koska haastattelukutsut saapuvat sähköpostitse!