(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijaksi Rukalle talvisesongin ajaksi Scandic Rukahoviin!
Scandic Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme reippaita ja hyvän asenteen omaavia a la carte -tarjoilijoita Rukalle töihin koko talvisesongiksi 2019-2020 Scandic Rukahoviin! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan talveksi Lapin mahtavista maisemista!

Työtehtäviin Scandic Rukahovissa kuuluu sekä buffa- että a la carte -tarjoilijan työt kansainvälisessä ympäristössä.

Työt alkavat 15.11.2019 ja kestävät huhtikuun loppuun asti. Työsopimus on siis määräaikainen luvattujen tuntien ollessa keskimäärin 90h/3vko, mutta sesonkina tunteja kertyy varmasti enemmän! Työsuhteessa noudatetaan Maravan työehtosopimusta, jossa minimipalkka on 11,50€/h + lisät (kokemusvuosien ollessa alle 2 vuotta).

Omaa asuntoa sinun ei tarvitse hankkia, koska majoitus on järjestetty Rukalla. Majoitukset ovat kimppakämmpäasuntoja, joissa vuokra on max 250€/kk. Huomioithan, että suurella todennäköisyydellä joudut jakaamaan huoneen toisen työntekijän kanssa.

Toivomme sinulta ainakin:

  • koulutusta ja aikaisempaa kokemusta tarjoilijan/saliapulaisen työstä
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Anniskelipassi katsotaan eduksi

... ja tietysti reipasta asennetta!

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suvi.siltala@barona.fi tai +35850 4474 677 (arkisin klo 8-16).

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Rukalla voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

HUOM! Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!