TARJOILIJAKSI ROYAL RAVINTOLOIDEN PIKKUJOULUKAUTEEN
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Asiakkaamme Royal Ravintolat Oy hakee innostuneita ja hyvän asenteen omaavia ravintola-alan ammattilaisia pikkujoulukaudelle kaikkiin alan työtehtäviin pääkaupunkiseudulle ja Turkuun.

Royal Ravintoloiden toimipakat tarjoavat alan parhaimpia työpaikkoja, joissa työntekijän sitouttaminen on ensisijaisen tärkeää. Siksi Royal Ravintoloilla pidetään huolta ihmisistä, niin siellä työskentelevistä, kuin asiakkaista.


Etsimme Royal Ravintoloiden toimipaikkoihin marras-joulukuulle pikkujoulusesonkiin mm. tarjoilijoita, kokkeja, baarimikkoja, blokkareita, food runnereita ja keittiöapulaisia.


Töitä on tarjolla aina omiin aikatauluihisi sopivasti keikkatöinä tai vakituisemmin koko sesongille.

Palkkaamme useita ammattilaisia 2000€ kuukausipalkalle!


Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi tästä.

Lisätiedot & kyselyt:


Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515
marianne@smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1186673
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Turku