(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijaksi Ravintola Vltavaan, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Tässä työssä asiakkaat, erikoisoluet, ja tiimihenki pääsevät päärooliin tšekkiläisten ruokien siivittämänä. Haemme TARJOILIJAA Vltavaan!

Tässä suurenmoisessa tšekkiläisessä ravintolassa humpsahdat osaksi upeaa monimuotoista työporukkaa, jossa vallitsee loistava henki. HOK-Elannon Vltavassa autetaan kaveria ja joustetaan tarvittaessa – onpa tätä tiimiä kehaistu kaupungin parhaaksikin! Sopiaksesi joukkoon toivomme myös sinulta kykyä toimivaan yhteistyöhön, pilkettä silmäkulmaan ja ennen kaikkea halua työskennellä tarjoilijana hyvällä meiningillä.

Oikean persoonan lisäksi haemme toki myös osaamista: olet oikea tekijä tehtävään, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta tarjoilusta, tiedät loistavan asiakaspalvelun olevan tärkein osa työtäsi, ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa niin alkuillasta kuin sulkemisajan kynnyksellä. Arvostamme myös halua uuden oppimiseen ja kokemus myös baarityöskentelystä iso plussa. Lisäksi tarvitset asiakaspalvelussa sekä suomen että englannin kielen taitoa.

Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa jatkuen syyskuun lopulle asti. Opteam auttaa tarvittaessa muilta paikkakunnilta saapuvia työntekijöitä asunnon hankinnassa.

Vltavan hieno työmahdollisuus odottaa sinua – vaan ei odota kauaa, joten haethan paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Joustava työote