(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijaksi Puotilan Kartanoon
Puotilan Kartano

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsitkö työpaikkaa, jossa kartuttaa asiakaspalvelukokemusta monipuolisessa työskentely-ympäristössä? Idyllisessä, hennosti maalaisromantiikkaa henkivässä miljöössä sijaitseva Puotilan Kartano tarjoilee asiakkailleen rikkaan kattauksen palveluelämyksiä ja nyt heidän ammattitaitoinen tiiminsä etsii tarjoiluvahvistusta joukkoonsa. Lämminhenkisyys ei kuvasta vain kartanon tunnelmaa, vaan tässä yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä myös sinulla on mahdollisuus kehittyä ensiluokkaisen palvelun tarjoajaksi.

Monipuolisuuden tähän työtehtävään tuovat kartanon erilaiset palvelut, joihin lukeutuvat niin brunssit, lounaat, illalliset, juhlat kuin tapahtumat. Taitosi mukautua erilaisiin tilanteisiin on tässä työssä omiaan sillä työpäiväsi voivat a la carte ja lounastarjoilun lisäksi sisältää tilaisuuksien hoitamista aina yritysillallisista, syntymäpäiviin ja hääjuhliin.

Toiminnantäyteisen Puotilan Kartanon pihapiiriin lukeutuu myös Pub Svenkka. Tämän vanhan Pehtoorin Pytingin ohjelmakattaukseen lukeutuvat perinteiset pubivisat ja stand up clubit laajan olutvalikoiman siivittämänä. Puotilan Kartano on osa Share Companya, jonka toiminnan ytimessä ovat ensiluokkainen palvelu ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka. Nyt jos koska sinulla on mahdollisuus olla osa tätä hulppeaa kokonaisuutta.

Etsimämme henkilö omaa jo kokemusta tarjoilutehtävistä kyeten hoitamaan omaa tarjoiluasemaa sekä työskentelemään tarvittaessa myös baaritiskin takana. Aikaisemman kokemuksen lisäksi arvostamme aurinkoista olemusta sekä kykyä ottaa vastuuta tiimisi tukemana. Ihastuttava kartanomiljöö houkuttelee vieraakseen myös kansainvälistä asiakaskuntaa, joten tässä työssä pääset hyödyntämään myös englannin kielen taitoasi.

Palkka sovitaan kanssasi kohdilleen huomioiden taitotasosi sekä aikaisempi kokemuksesi. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 60-90h/3vko ja työsuhde solmitaan yhdessä Baronan kanssa.

Haethan tehtävää oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.