(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijaksi Leville!
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Talvikausi Levillä? Kuulostaako hyvältä?
Niin minustakin. Sesonki on käynnistynyt ja hurja meno ja meininki on päällä, joka paikka on täynnä: parkkipaikat, kaupat, hiihto- ja laskettelurinteet. Matkailijoita riittää ja sen myötä lisäkäsiä alueen ravintoloihin tarvitaan. Olisiko sinusta siihen? Missä ikinä nyt työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta!

Etsimme vielä meneillä olevaan kevätsesonkiin moniosaajia tai ainakin sellaiseksi haluavia. Sinulla voi olla kokemusta tarjoilusta, vastaanotto- ja baarityöstä tai sinulla pysyy veitsi kädessä keittiön puolella. Kerro meille aiemmasta työkokemuksestasi ja mikä voisi olla mielenkiintoinen horeaca-alan työ tulevalle talvikaudelle.

Toivomme Sinulta ainakin osaa näistä:

  • Aikaisempaa kokemusta salin- ja/tai keittiönpuolelta
  • Anniskelupassia
  • Hygieniapassia
  • Joustavuutta
  • Motivaatiota ja rohkeutta hurjaan kausityöhön

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden. Sopimuspalkat myös mahdollisia.

Muutamia maksullisia majoituspaikkoja vielä tarjolla!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan hakemuksesi pikemmiten oheisen linkin kautta. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 ja palvelupäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Teemme valintoja jo hakuaikana. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi pian!