(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijaksi Lapin tuntureille!
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme tällä hetkellä salipuolen osaajia koko Lapin alueelle! Työajankohtina voivat olla joko tuleva talvi- ja kevätsesonki, tai miksei vaikkapa molemmat sesongit

Voit olla joko hieman kokemusta omaava aloittelija tai voit olla jo kokenut tekijä, jolle olisi uusia haasteita luvassa pidemmäksikin aikaa. Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan talveksi Lapin mahtavista maisemista. Paikkoja Lapissa mm. Levillä, Ylläksellä, Rukalla ja Inarissa!

Talvisesongin työskentelyajankohta painottuu välille joulu-huhtikuu. Tarjolla myös lyhyempiä työjaksoja esim. hiihtolomien tai pääsiäisen ajalle.

Kerro hakemustekstissäsi, milloin ja missä voisit meillä työskennellä niin etsitään sinun elämäntilanteeseesi sopiva vaihtoehto.

Toivomme sinulta ainakin:

  • koulutusta ja aikaisempaa kokemusta tarjoilijan/saliapulaisen työstä
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

... ja tietysti reipasta asennetta.

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suvi.siltala@barona.fi tai +35850 4474 677 (arkisin klo 8-16).

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

HUOM! Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!