(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijaksi Kilpisjärvelle
Kilpistunturi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Mahdollisuus työllistyä Käsivarren Lappiin noin sadan paikalliseen asuttamaan kylään Kilpisjärvelle. Kylän elämää rytmittää paljolti norjalaiset matkailijat, jotka saapuvat viikonlopuiksi ja loma-aikoina Kilpisjärvelle lomailemaan pääosin omille matkailuvaunupaikoilleen. Kilpisjärvellä mahdollisuus kokea Lapin aitous, luonnon armottomuus, kiireettömyys, hiljaisuus, yötön yö...vetää keuhkot täyteen Euroopan puhtainta ilmaa ja kuunnella tunturipurojen liplatusta. Näköpiirissä siintää myös Ruotsin ja Norjan lumihuippuiset tunturit ja voi olla, että Saana -tunturikaan ei ole vielä juhannukseen mennessä riisunut lumivaippaansa. Tästähän voisi vapaapäivien puitteissa vierailla myös Norjassa, satojen vuonojen maassa. Norjan puolelle matkaa vajaa 20km ja lähin kaupinki Tromssa sijaitsee noin 160km päässä.

Haemme vielä TARJOILIJAA Kilpisjärven kesäsesonkiin määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus mahdollisimman pian ja kesto noin 15.10. saakka, mahdollisuus myös työllistyä pitempiaikaiseen työsuhteeseen Kilpisjärvelle.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu sitoutunut henkilö ja sinulta löytyy sekä hygienia- että anniskelupassi. Norjan ja ruotsin kielen taidosta on myös pelkästään hyötyä.

Maksullinen kimppa-asuminen Kilpisjärvellä työpaikan läheisyydessä järjestyy, vuokra 320eur omalla huoneella.

Jos sinusta tuntuu luettuasi hakuilmoitus ja tutustuttuasi ravintola Kilpiksenja Kilpisjärven omiin nettisivuihin, että paikka voisi sopia sinun elämäntilanteeseesi, niin laitahan hakemusta tulemaan CV:n kera, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.