(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijaksi Hotelli Bonus Inniin
Bonfinn Oy/Airport Hotel Bonus Inn

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Saapuvia ja lähteviä turisteja, energisiä hyvän huomenen toivotuksia sekä pienen hotellin lämminhenkistä tunnelmaa. Tämä kaikki odottaa lentokentän kupeessa sijaitsevan Airport Hotel Bonus Innin tarjoilijan tehtävässä!

Hotellin vieraanvarainen henkilökunta etsii uutta vahvistusta joukkoonsa ja haussa onkin henkilö, joka on omalla maallaan asiakkaiden parissa hääriessään ja joka ei myöskään hätkähdä yksin työskentelyä. Tässä työtehtävässä vastaat asiakaspalvelun sujuvuudesta ja asiakkaalle muodostuvasta tarjoilukokemuksesta. Salin puolella työskennellään paljon myös yksin ja tämän takia aikaisempi tarjoilukokemus sekä anniskelupassi ovat edellytyksiä tässä tehtävässä. Hotellin ravintolassa vallitsee lämmin ja välitön ilmapiiri, mikä on hyvin yhteen pelaavan työyhteisön ansiota.

Tämä tehtävä sopii sinulle erinomaisesti jos:

  • Viihdyt asiakaspalvelun parissa.
  • Pystyt hoitamaan tarjoilun itsenäisesti ja sinulla on taustallasi sopivaa työkokemusta.
  • Olet kiinnostunut mahdollisuudesta ottaa vastuuta.
  • Innostut turistien parissa työskentelyn tuomasta mahdollisuudesta käyttää myös kansainvälisiä kieliä.

Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko. Työ on iltapainotteista mutta työhön on mahdollista sisällyttää myös lounastarjoilua. Hotellin vieressä on maksuton parkkipaikka ja lentokenttäbussi mahdollistaa kulkemisen julkisilla kulkuvälineillä Helsingin keskustasta aivan hotellin kupeeseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin vuoden 2019 syyskuulle saakka. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten nyt tomerasti toimeen ja hakemusta oheisen hakulinkin kautta tulemaan!