(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija/kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme nyt joustavaa ja palvelualtista TARJOILIJAA lounasravintolaamme Helsingin Arabiaan.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä tarjoilijat ovat päivittäin mukana erilaisissa sekä vaativissa asiakaspalvelutilanteissa ja tärkeä osa asiakastyytyväisyyden toteutumista. Meillä pääset loistamaan asiakaspalvelun ammattilaisena.

Tehtävässä vastaat monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä ja avustavista keittiötehtävistä. Työnkuvaasi kuuluu mm. lounaan ja salaattien valmistusta, kassatarjoilu ja linjaston täyttäminen sekä kahvilassa työskentely. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 06–16 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme kokemusta ravintola-alan tehtävistä vähintään vuoden ajalta. Monipuolinen osaaminen sekä keittiössä että salissa työskentelyssä on tehtävässä eduksi. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja iloinen asiakaspalvelija. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito, perustason IT-taidot, hyvä peruskunto ja haluat kehittää ammattitaitoasi erilaisissa tehtävissä. Kokemus erikoiskahvien valmistuksesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 24.2.2020 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikan täytämme heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -