(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija/hotellityöntekijä
Koivulahden Rapukartano / Alen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Asiakkaamme Koivulahden Rapukartano on Pirkanmaalla Vilppulassa sijaitseva matkailuyritys. Rapukartano tarjoaa asiakkailleen kokous-, juhla-, majoitus- ja elämyspalveluita täyden palvelun periaatteella tunnelmallisessa kartanomiljöössä luonnon rauhassa. Ruoka on Rapukartanossa sydämen asia, josta kertovat tuoreet ja kotimaiset, pääosin lähialueelta hankittavat raaka-aineet. Valikoimasta löytyy mm. erilaisia riistaruokia kuten hirveä, poroa, peuraa ja karhua. Lisää yritykseen voit tutustua osoitteessa www.rapukartano.fi.

Etsimme asiakkaallemme alkuvuoteen

TARJOILIJAA/HOTELLITYÖNTEKIJÄÄ

tiimin vahvistukseksi hotelli- ja ravintolapalveluihin.  

Aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja hotelli-/ravintola-alan töistä katsotaan hyödylliseksi, mutta ennen kaikkea tärkeitä ovat hyvät tiimityötaidot sekä reipas ja toimeen tarttuva työote! Taskusta on hyvä löytyä anniskelu- ja hygieniapassit. Myös kielitaito katsotaan eduksi.

Työnkuvaan kuuluu sekä aamu- että iltavuoroa, työtehtäviä ovat mm. salityöskentely ravintolassa, valmistelevat työtehtävät asiakastilaisuuksia varten ja avustaminen hotellipalveluiden vastaanotossa. Työhön sisältyy myös jonkin verran avustavia tehtäviä palveluympäristön viihtyvyyteen ja siisteyden ylläpitoon liittyen. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan, nuorekkaan ja raikkaan työyhteisön tuen sekä upean ja tunnelmallisen työympäristön. Tarvittaessa asiakkaamme voi järjestää myös majoituksen. Työ alkaa keikkatyönä, jossa työajat ja -tunnit vaihtelevat tilausmääristä riippuen ja sijoittuvat ma-su välille. Oikean henkilön löydyttyä työsuhde voi jatkua mielellään pidempäänkin. Palkkaus on vähintään alan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko tästä hienosta työmahdollisuudesta? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera pikimmiten! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.