(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija/extra, Siipiravintola Hook (Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme heille nyt Turun ravintolaan  ripeää ja ammattitaitoista

TARJOILIJAA

tekemään extravuoroja.

Etsimme tarjoilijaa, joka nauttii asiakaspalvelusta ja toimii tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa. Voit olla etsimämme henkilö, jos Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta ravintolamaailmasta tai alan koulutus sekä hygieniapassi.

Lisäksi olet taitava tiimipeluri, et hätkähdä pienistä ja kykenet toimimaan myös paineen alla. 

Töitä on tarjolla iltaisin ja viikonloppuisin osa-aikaisesti, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle! Palkkaus matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille alla olevan linkin kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=252 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.