Tarjoilija
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Haemme Saariselälle hyvällä asenteella varustettua

TARJOILIJAA

Ravintola Kaltio on yksi Saariselän arvostetuimmista ravintoloista ja tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta palvelustaan.Kaltion menu rakentuu lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä. Kesäaikaan Kaltion menu on leikkisä ja lainaa vaikutteita legendaarisen Tunturihotellin Pirtin listalta. Kaltioon voi kesäisin poiketa myös päiväaikaan nauttimaan kylmän juoman tai kahvihetken terassilla kakkupalasen kera.

Vaatimuksena on jo vähintään vuoden kokemus alalta. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut henkilö pärjää tehtävässä hienosti. Vähintään Englanninkielen taito ja muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme työpaikan joka omaa pitkät perinteet. Täydet tunnit 112.5h/3vko ja erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoituksen huokeaan hintaan kävelymatkan päästä ravintolasta. Loistavat työkaverit sekä hyvästä tunnelmasta ja työviihtyvyydestä tunnetun työpaikan. Lisäpalvelujen tuen ja turvan koko Lapin työreissusi ajan.

Työt alkavat joulukuussa ja kestävät huhtikuun 2022 loppuun saakka.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501820
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti