Tarjoilija
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021

Tarjoilija

Etsimme asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita Lappia-talon ravintoloihin. Iltapainottesesti tehtävät työvuorot ovat joustavasti sovittavissa omien aikataulujen ja asiakasyrityksen työntekijätarpeen mukaisesti. Tämä osa-aikainen työtehtävä sopii loistavasti yhteen esimerkiksi opiskeluiden tai toisen osa-aikatyön kanssa!

Lappia-talossa toimii Rovaniemen teatteri / Lapin alueteatteri, Yleisradion paikallistoimitus sekä musiikkiopisto. Lappia-talossa on yhteensä kolme salia; 80-paikkainen Kero-sali, 100-paikkainen Saivo-sali sekä 386-paikkainen Tieva-sali, jotka sopivat monenlaisten tilaisuuksien tarpeisiin.

Mitä odotamme hakijalta:

Etsimme loistavan palveluasenteen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaavaa tiimityöskentelijää. Välität ympärillesi positiivista energiaa, hymysi ei hyydy eikä sormi mene suuhun kiireisenäkään päivänä. 

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä eduksi. Kuitenkin kokemusta enemmän arvostamme halua oppia ja kehittyä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla hygieniapassi. 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tässä tehtävässä pääset kehittämään salityöskentelytaitojasi sekä avustamaan keittiön puolen tehtävissä. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä ja sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksen puolelta työsuhteen alussa. Palkkaus matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 02.11.2021.Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Hanna Paakkari
HR-asiantuntija
Eezy Rovaniemi
0400 188 666
hanna.paakkari@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
 
Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot