(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme ravintoasiakkaallemme motivoituutta ja asiakaspalveluhenkistä 
TARJOILIJAA 


Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja nautit asiakaspalvelusta? Onko työotteesi ripeä, itseohjautuva ja joustava sekä osaat toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä? Haluatko työskennellä tärkeänä osana rennossa, osaavassa ja huumorintajuisessa työporukassa?


Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa, pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin tapahtuvaa monipuolista tarjoilijan työtä. 


Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Elina Kokkonen p. 044 777 5100 elina.kokkonen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen p. 044 777 5102,  
marja.koikkalainen@hpheimo.fi.