(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Onko intohimonasi luoda maailman parhaita asiakaskokemuksia? Oletko rautainen ja asiakaspalveluhenkinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoitteena on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Haemme nyt kahta energistä TARJOILIJAA vakituisiin työsuhteisiin Tampereen Tohloppiin Tammikuussa 2021 avautuvaan Mediapolis-asiakkuuteemme.


Olet ravintolamme sielu, ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen ja luova persoona. Johdat työtäsi itsenäisesti ja joustavasti, ja hallitset hyvin kiirepiikit. Päivät ovat monipuolisia, koostuen hektisestä lounaasta, kahvilatyöskentelystä ja erilaisista edustustapahtumista. Mediapoliksen asiakaskunta on monipuolinen, pitäen sisällään niin opiskelijoita kuin businessasiakkaitakin, joista jokainen kohdataan hymy huulilla.


Arvostamme kokemusta kokoustekniikan hallinnoimisesta. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä anniskelu- ja hygieniapassia.


Työssäsi vastaat monipuolisesti ravintolan toiminnoista lounastarjoilun, kahvituksien ja edustustarjoilun osalta. Arvostamme alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviäsi. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi edelleen. Työotteeltasi olet ripeä ja energinen.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika on pääsääntöisesti arkisin, maanantaista perjantaihin klo 7–18 välillä. Edellytämme valmiutta tehdä myös satunnaisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin, sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen.

Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2020 alla olevan linkin kautta.