(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Oletko reipas ravintola-alan ammattilainen, jolla pysyy langat käsissään hektisessäkin ympäristössä, eikä ripeä työtahti pelota pois aurinkoista hymyäsi? Mikäli olet asiakaspalvelutilanteissa erinomaisesti viihtyvä persoona, ja etsit elämääsi uusia tuulia, jatka lukemista!

Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jolta löytyy reipas ja tekevä ote työtä kohtaan. Teet töitä asiakkaita varten ja pyrit omalla toiminnallasi varmistamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja hoidat hommat loppuun saakka. Lisäksi olet huumorintajuinen ja sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin. Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulla olevan alan koulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Barona tuntee alueen ravintolat, joten kauttamme pääset käsiksi laajaan valikoimaan työskentelymahdollisuuksia. Työt sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle niin arkeen kuin juhlaan ja työskentelymahdollisuudet ovat joustavat- kerro meille, miten sinä olisit käytettävissä! Sinulla tulee olla hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus.

Sinä ravintola-alan tiimipelaaja, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.