(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

Tarjoilijaa

Työaika sijoittuu välille 7-22, joten työhön kuuluu sekä aamu- että iltavuoroa. Töitä on alustavasti tarjolla syyskuun loppuun, mutta sen jälkeen työllistyminen muissa kohteissa on mahdollista. 

Työtehtävät koostuvat kassatyöskentelystä, anniskelusta, salin siisteyden ylläpidosta, astiahuollosta sekä mahdollisesti pienten ruoka-annosten valmistamisesta iltavuoroissa. Anniskelupassi on vaatimuksena, sillä kohteessä työskennellään välillä yksin. Työssä noudatetaan matkailu- ravintola- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. 

Jos sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.