(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Tarjoilija Mallaskoskelle kesäksi 2020

Mallaskosken Panimoravintola Seinäjoella etsii reippaita, ripeäkinttuisia, iloisen rempseitä tarjoilijoita x 3, joukkoonsa touko-elokuun välille. Työ jatkuu mahdollisuuksien mukaan jouluun saakka.

Kaipaamme hakijalta iloista ja rentoa asiakaspalveluasennetta. Toivoisimme myös pitkää pinnaa raskaaseen kesään, joustokykyä ja mahdollisuutta tehdä myös pitkiäkin työpäiviä kesän helteistä riippuen. Plussaa, että sinulla on aikaisempaa kokemusta, kiinnostusta oluisiin, olet oma-aloitteinen ja positiivinen, joka uskaltaa jutella myös asiakkaiden kanssa niitä näitä. Työhön kuuluu baari-ja tarjoilutyön lisäksi normaalit siivoustyöt, blokkaus, tiskaus jne.

Mallaskosken Panimoravintola on terassiravintola, joka on avoinna huhtikuun lopusta elokuun lopulle. Kesällä ravintolassa on 420-paikkainen terassi. Ravintolassa on mm. live-musiikkia terassilla pari kertaa viikossa, asiakas- ja yksityistilaisuuksia, tapahtumia ja kesäteatteria. Kesällä Mallaskosken keittiöstä saa maukasta pubiruokaa, joka valmistetaan suurimmaksi osaksi itse unohtamatta kotimaisuutta, lähituotettuja tuotteita ja tuoreutta. Oman Mallaskosken Panimon tuotteet kuuluvat tärkeimpiin myytäviin tuotteisiin.

 

---------- Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Antti-Jussi Rauhala
Eezy Henkilöstöpalvelut Oyj
0456742867
aj.rauhala@eezy.fi