(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Pinella, Sunborn Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Pinella on yksi Suomen vanhimmista ravintoloista, ja sijaitsee paraatipaikalla Aurajoen rannalla, Turun vanhan keskustan sydämessä. Pinella tarjoaa herkullisia ja nautinnollisia makuelämyksiä hyvän ruoan ystäville, jotka arvostavat ravintolan ainutlaatuista miljöötä ja tasokasta palvelua. Listalla on korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettuja upeita annoksia, ja sesongin mukaiset raaka-aineet on tuotettu mahdollisimman lähellä. Kesäisin Pinellan vilkkaat terassit avautuvat sekä jokirantaan että Vanhalle Suurtorille.

TARJOILIJA

Haemme oma-aloitteista ja innostunutta vastavalmistunutta tai jo vankemman kokemuksen omaavaa ravintola-alan ammattilaista kesätöihin tarjoilijaksi. Työ painottuu iltoihin, viikonloppuihin sekä pyhiin. Olethan iloinen, innostunut ja asiakaspalveluhenkinen alasi ammattilainen. Suomen kielen lisäksi englanninkielen- ja ruotsinkielentaito on sinulle etu.

Työssä tarvitset:

- hyviä asiakaspalvelutaitoja ja pelisilmää 
- positiivista asennetta
- hyvää paineen- ja stressinsietokykyä
- tiimityöskentelytaitoja
- oman työn organisointikykyä
- hygienia- ja anniskelupassia
- cocktailien, oluiden, viinien sekä muiden alkoholituotteiden tuntemus on eduksi

Tarjoamme:

- mukavan ja asiantuntevan tiimin sekä keittiössä, salissa että baarissa
- ison konsernin tuomat kehittymismahdollisuudet ja urapolun


Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mahdollistamassa entistä parempaa kesätyötä.

Osallistumme Matkailuhommiin! 2020 featuring European Job Day Tourism- rekrytointitapahtumaan  ICT-cityssä 22.1.2020 klo 13 -16. Tervetuloa tapaamaan meitä messuille!

Lähetä lyhyt hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@sunborn.com viimeistään 2.2.2020, aihe Kesätyö/Tarjoilija/Pinella.