(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Aakenus Grill Restaurant

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Lempeästi avotulella Grillattua ruokaa!

Meillä kunnioitetaan perinteitä ja teemme lomailijoille ja mökkiläisille suunnattua hyvää, lappilaista ruokaa sekä kansainvälistä keittiötä. Meiltä saa sesongin mukaan vaihtuvalla listalla tuoretta kalaa, kanaa, pihvejä, hyvää kasvisruokaa, tietysti aina itsetehdyillä lisäkkeillä. Valmistamaan alà carte -annokset avotuligrillin kautta, sillä se tuo tuoreisiin raaka-aineihin hyvän tuoksun ja grillauksen makuja.

Ravintola Aakenus Grill Restaurant etsii TARJOILIJAA talvisesonkiin Ylläkselle! Kun asiakaspalvelu on intohimosi ja haluat palvella asiakkaat ammattitaidolla ja lämmöllä, niin paikka voi olla sinun!

Lapissa koet kesän yöttömän yön sekä todellisen talven!!

Tutustuthan:
http://aakenus.fi/

Lähetä hakemuksesi heti ja ilmoita, milloin voisit aloittaa työt. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja Markus Nordberg 0400926354, markus.nordberg@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).